Schietactiviteit aanvragen

Wilt u tijdens een familiedag, personeelsfeest of uitje met vrienden iets speciaals doen? Dan kunt u bij Jemmy Tell een schietactiviteit aanvragen. Voor groepen kunnen wij de volgende pakketten aanbieden:

1. De Beste Schutters

Deze schietactiviteit bestaat uit het schieten met een luchtgeweer en een kruisboog op de 10-meterbaan. Dit wordt afgesloten met het schieten op een bewegend doel, namelijk de hertenbaan. Alle schoten worden gelost op schietkaarten. De drie schutters met het hoogste gemiddelde per baan mogen zich de Beste Schutters noemen.

2. De Gelukkigste Schutters

Deze schietactiviteit bestaat uit het schieten op twee geluksbanen van Jemmy Tell, namelijk de klokkenbaan en de buizenbaan (zie hiervoor de foto). Dit wordt afgesloten met het schieten op de schietkast. De drie schutters met het beste resultaat per baan mogen zich de Gelukkigste Schutters noemen.

Heeft u speciale wensen voor uw schietactiviteit? Geef dit bij ons aan en wij kijken wat er mogelijk is.

In verband met de veiligheid kunnen wij geen kinderen jonger dan 12 jaar laten schieten. Wij hebben wel beschikking over een kinderbaan, waar kinderen vanaf 6 jaar op mogen schieten. Deze baan wordt alleen op verzoek opgebouwd. Alle schietactiviteiten worden begeleid door ervaren schutters.

Schietactiviteiten die in het weekend plaatsvinden, kunnen alleen ’s middag en ’s avonds worden georganiseerd. Schietactiviteiten kunnen doordeweeks alleen vanaf 20:00 uur worden aangevraagd. Jemmy Tell maakt tijdens een schietactiviteit gebruik van het schuttersgebouw van Schutterij Willem Tell, waardoor bij een aanvraag eerst wordt gekeken of de accommodatie vrij is.

Wilt u met een groep een schietactiviteit aanvragen of ontvangt u eerst graag een offerte? Vul dan het digitale formulier in en geef onderaan het formulier aan van welk schietpakket u gebruik wilt maken en of u eventuele speciale verzoeken voor deze schietactiviteit heeft. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.