Lidmaatschap en privacy

Sinds 1 november 2020 mogen tot nader berichtgeving geen nieuwe leden worden aangenomen vanwege de de crisis omtrent COVID-19. Onderstaande uitleg is daarom voorlopig alleen ter kennisneming:

  • Iemand die lid wil worden wordt aangeraden om vooraf als introduc√© bij een schietavond langs te komen. Wilt u langskomen? Neem dan contact op via het contactformulier van deze site. Wij heten u dan van harte en warm welkom en laten u zien waarom schietsport een fantastische hobby/sport is;
  • Wanneer u na uw bezoek vervolgens lid wilt worden, dan vragen wij u de privacyverklaring door te nemen alvorens het lidmaatschapsformulier te lezen en volledig in te vullen. Het ondertekende formulier kunt u tijdens een schietavond bij de ledenadministratie inleveren. De ledenadministratie gaat samen met het bestuur vervolgens over tot ballotage en u krijgt zo snel mogelijk bericht.

Bent u lid?

Als lid dient u kennis te nemen van het huishoudelijk reglement en het schietreglement en zich hieraan te houden. Tijdens COVID-19 zijn alleen leden welkom op de schietavonden en dienen kennis te nemen van het coronaprotocol en zich hieraan te houden.

0
Schietavonden
0
Leden
0
Disciplines