Schietactiviteit aanvragen

Wilt u tijdens een familiedag, personeelsfeest of uitje met vrienden iets speciaals doen? Dan kunt u bij Jemmy Tell een schietactiviteit aanvragen. Voor groepen kunnen wij de volgende pakketten aanbieden:

1. De Beste Schutters

Deze schietactiviteit bestaat uit het schieten met een luchtgeweer en een kruisboog op de 10-meterbaan. Dit wordt afgesloten met het schieten op een bewegend doel, namelijk de hertenbaan of de klokkenbaan. Alle schoten worden gelost op schietkaarten. De drie schutters met het hoogste gemiddelde per baan mogen zich De Beste Schutters noemen.

2. De Gelukkigste Schutters

Deze schietactiviteit bestaat uit het schieten op twee geluksbanen van Jemmy Tell, namelijk de klokkenbaan en de buizenbaan (zie hiervoor de foto). Dit wordt afgesloten met het schieten op de schietkast. De drie schutters met het beste resultaat per baan mogen zich De Gelukkigste Schutters noemen.

Jemmy Tell kan alleen de schietactiviteit verzorgen en verzorgt geen catering tijdens de schietactiviteit. De zaal heeft ook geen faciliteiten voor externe catering/cateraars.

In verband met de veiligheid kunnen wij geen kinderen jonger dan 12 jaar laten schieten. Wij hebben wel beschikking over een kinderbaan, waar kinderen vanaf 6 jaar op mogen schieten. Deze baan wordt alleen op verzoek opgebouwd. Alle schietactiviteiten worden begeleid door ervaren schutters.

Deze schietactiviteiten worden begeleid door vrijwilligers, waardoor activiteiten in het weekend in principe gemakkelijk kunnen worden georganiseerd. Verder kunnen schietactiviteiten eveneens doordeweeks worden georganiseerd, mits er voldoende vrijwilligers zijn. Jemmy Tell maakt daarnaast tijdens een schietactiviteit gebruik van het schuttersgebouw van schutterij Willem Tell, waardoor bij een aanvraag eerst wordt gekeken of de accommodatie vrij is. Afhankelijk van het aantal deelnemers duurt een schietactiviteit ongeveer tussen de anderhalf en twee uur.

Wilt u met een groep een schietactiviteit aanvragen of ontvangt u eerst graag een offerte? Vul dan het digitale formulier in en geef onderaan het formulier aan van welk schietpakket u gebruik wilt maken en of u eventuele speciale verzoeken voor deze schietactiviteit heeft. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.